Origineel trouwen

Tegenwoordig lijkt elk trouwfeest hetzelfde. Ja, er zijn kleine verschillen. Maar de wandeling naar het altaar, de romantische locaties en duiven en rijst bij het buitenkomen, zijn een constante. Alles vervaagt naar een globaal beeld van “het trouwfeest”. Wil jij niet hetzelfde trouwfeest als de Pinterest-huwelijken? Wens je liever een uniek en ongezien trouwfeest? Dan hebben we enkele creatieve, buitengewone ideeën voor je!

Uitzonderlijke locatie voor je trouwfeest

Wat als je nu eens in plaats van naar het altaar te wandelen, je ernaartoe glijdt? Twee woorden: WATERPARK TROUWFEEST! Aan de top van de waterbaan geven bruid en bruidegom het ja-woord, daarna glijden ze naar beneden om de felicitaties te ontvangen. Heb je al ooit smoking-zwembroeken gezien? Huur het waterpark voor een dag en laat je gasten zich kostelijk amuseren!

Om het water-idee nog niet helemaal over boord te gooien, wat dacht je van een trouwfeest op een jacht? Je stapt letterlijk in het huwelijksbootje. Laat iedereen zich kleden in marine-stijl en houd een groot feest op het dek terwijl de boot rondvaart.

Kies een buitengewoon thema voor je trouwfeest

Luister, iedereen kan een typisch trouwfeest organiseren met alle clichés. Het vraagt echter heel wat creativiteit om een thema-trouwfeest te organiseren. Wat dacht je van Star Wars? Julie kunnen als Han Solo en Princess Leila naar het altaar wandelen, onder een boog van “lightsabers”. Bewaar het Ewok-kostuum voor de ringendrager.

De ultieme trouwfoto’s

Er zijn een hele reeks vereisten voor trouwfoto’s. We willen dat ze uniek zijn, romantisch, klasse uitstralen en tegelijk weerspiegelen wie we echt zijn. Dit alles kan ervoor zorgen dat het een beetje geforceerd overkomt. Dus waarom dan geen trouwfoto’s die een totaal andere richting uitgaan? Laat de dino’s los, toon je beste karatekick of geef er een lap op met een baseball bat. Je familie gaat je foto’s op deze manier zeker niet snel in een schuif steken, wedden dat ze jarenlang aan de muur zullen hangen?

Een uniek gastenboek op je trouwfeest

Til ook het gastenboek-idee naar een hoger niveau en kies voor een plakboek dat de mooiste huwelijksherinneringen vastlegt. Laat je vrienden en familie een tafel uit keramiek schilderen of laat ze potten maken, bak ze nadien en stuur ze op als bedankje. Je kan ook Polaroid camera’s uitstallen op de verschillende tafels, zo leggen de gasten de favoriete moment van je trouwfeest vast.

COVERBAND

Coverband Atomika is de perfecte partyband voor uw feest. Atomika, brengt stevige covers maar eveneens pop en disco covers op party’s en feesten.

DJ Trouwfeest

Jullie wensen staan centraal. 30 jaar Ervaren als Trouwfeest DJ. Luxe super chique DJ meubels en apparatuur. U kiest een deel van de muziek zelf! Meer dan twintig jaar allround ervaring in discotheken, fuiven, feesten en party’s in binnen en buitenland. Resident DJ Moose Bar Belgium